Miljøvenlig bortskaffelse & afhentning

af jernskrot og metalskrot

Kontakt Genbrugsskrot ApS

VI OPKØBER ALLE FORMER FOR JERNskrot og metalskrot I Skive, Spøttrup, viborg holstebro, herning, lemvig, struer OG OMEGN

Genbrugsskrot ApS sørger for miljøvenlig bortskaffelse af dit jernskrot

Har du en mængde jernskrot liggende, vil vi gerne købe det

Har du en mængde jernskrot du gerne vil af med, så køber vi gerne dit jern. Det kan bl.a. være jernskrot fra gamle stalde og gamle industrimaskiner. Hvis det først skal nedskæres eller demonteres er det også en opgave vi gerne assisterer med. Genbrugsskrot ApS køber fra både private og erhverv. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig af med dit jernskrot.

Miljøvenlig bortskaffelse af hvidevarer

Gamle hvidevarer henter vi ganske gratis og hjælper dig med korrekt bortskaffelse af det.  Det gør det nemt for dig og du slipper med besværet, med at køre det på genbrugspladsen.

 

Genbrugsskrot ApS har hovedsæde i Skive, men vi kører gerne længere for at hente dit skrot. I disse tilfælde, ring for aftale.

Få et uforpligtende tilbud på nedskæring af jernskrot

Genbrugsskrot udfører nedbrydningsopgaver, og har stor erfaring med nedskæring af jernskrot. Vi har de nødvendige sikkerhedscertifikater, så arbejdet kan udføres sikkert og effektivt.

 

Vi opkøber skrot fra privatpersoner, virksomheder, landbrug og offentlige institutioner, så har du/I metalskrot du/I skal af med, så er Genbrugsskrot det rette valg. Her får du effektiv og professionel afhentning af skrot, og efter ønske kan vi tilbyde nedskæring af skrot for dig.

 

Kontakt Genbrugsskrot og få et tilbud på nedskæring og afhentning af jeres metalskrot.

 

Genbrugsskrot køber og henter alle former for metalskrot f.eks.:

 

Udfyld formularen og bliv kontaktet

 

Genbrugsskrot ApS

Holmehaven 33, 6990 Ulfborg

 

Telefontid mellem kl. 08.00-20.00


Telefon:  +45 22 13 13 21 / 97 31 39 01
Email: mail@genbrugsskrot.dk